Iitin Pallo päätti runkosarjan voittoon kotikentällä

12.09.2022

Iitin Pallon kauden neljästoista jalkapallon 6-divisioonan ottelu pelattiin 9.9 Ravilinnan nurmella, kun Iitin Pallo vieraaksi saapui Myllykosken Pallon reservijoukkue. Kotijoukkue sai jalkeille täyden kahdeksantoista pelaajan kokoonpanon.

Ottelu alkoi Iitin Pallon vahvassa komennossa. Vain kolme minuuttia oli kulunut, kun Joakim Lindbergin nosto löysi vastustajan puolustuksen läpi juosseen Tommi Taimiston. Taimisto ampui pallon tyylikkäästi ohi MyPan maalivahdin. Tästä vain hetki, kun kotijoukkue vyörytti jälleen kohti MyPan maalia. Eemeli Taljan viimeistely kuitenkin hieman ohi maalista. Kotijoukkueen seuraavaa maalia päästiin tuulettamaan ajassa 22. minuuttia. Severi Porevesi keskittää maalille, jossa Miska Näppi odottaa MyPa pelaajien vartioinnissa. Näppi ottaa pallon haltuunsa ja sijoittaa pallon alakulmaan ja peli Iitille 2-0. Näissä lukemissa siirryttiin puoliajalle.

Toinen puoliaika alkoi jälleen räväkästi kotijoukkueen toimesta. Neljännen minuutin kohdalla Tommi Taimistoa rikottiin. Iitin Pallolle tuomitaan vapaapotku hyvästä paikasta. Vastustajan maaliviivalle tekemä muuri ei Taimistoa estele. Pallo vapaapotkusta voimalla maaliin. Iitti vahvaan 3-0 johtoon 100-päisen yleisön edessä. Syksyisessä auringonpaisteessa nähdään vielä yksi osuma kotijoukkueen toimesta. Joakim Lindberg ohittaa kaksi MyPan pelaajaa ja nostaa pallon maalille. Henri Haapaniemeltä oikea aikainen liike maalille ja pallo pään kautta MyPan maaliin. Enempää maaleja ei ottelussa nähdä. Iitti oli selkeästi vastustajaa edellä pelin jokaisella osa-alueella. Paremmalla viimeistelyllä numerot taululla olisivat voineet olla paljon rumemmat.Iitin Pallo nappaa ottelusta kauden seitsemännen voittonsa. Kotijoukkueen parhaana palkittiin viimeisen maalin iskenyt Henri Haapaniemi. Ottelu oli samalla Iitin viimeinen runkosarjaottelu tällä kaudella. Pari viikkoa jännitetään mikä on lopulta lopullinen sijoitus. Tällä hetkellä Iitti on sarjataulukossa sijalla 3.