Iitin Pallo selkeään voittoon Inkeroisissa

01.09.2022

Iitin Pallo matkasi maanantaina 29.8. jalkapallon 6-divisioonan toiseksi viimeiseen runkosarjan peliinsä Inkeroisiin Purhan reservijoukkueen vieraaksi.

Ottelu alkoi Iitin Pallon vahvassa komennuksessa. Pelikellossa tiimalasi kerkesi vanheta ainoastaan kolmen minuuttia, kun vierasjoukkue Iitin Pallo iskee ensimmäisen kerran pallon maaliin. Tuomas Makkonen laukoo maalin kulmalta pallon varmasti maalin perukoille. Iitin Pallo hallitsee maalin jälkeen vahvasti pelitapahtumia. Purhan pääse ajoittain palloon ja yrittää saada palloa puolustuslinjan taakse tuloksetta. Ajassa 28. minuuttia Joakim Lindberg lähettää kaukaa laukauksen kohti Purhan maalia. Maalivahti pompottaa palloa ja Lauri Turunen on ahnaasti potkaisemassa ripari palloa. Turunen siirtää pallon Purhan maalin ja taululla komeilevat 0-2 lukemat. Ensimmäisellä puoliajalla ei enempää maaleja nähty.

Toinen puoliaika alkoi räväkästi Iitin Pallon toimesta. Vain minuutti oli pelattu, kun vierasjoukkueen Teemu Pienmunne siirtää Iitin Pallon jo 0-3 johtoon. Purhan passiivinen pelitapa jatkuu maalin jälkeen. Kotijoukkueen tilanteet kuivuvat vierasjoukkueen puolustuksen käsittelyssä. Jälleen ajassa 42. minuuttia vierasjoukkue iskee. Jesse Tuominen sijoittaa pallon ohi vastustajan maalivahdin vie vieraat 0-4 johtoon. Vierasjoukkueen maali-iloittelu jatkuu ajassa 53. minuuttia. Heikki Laiho saa pallon laidalle ja ampuu pallon viidennen kerran ohi Purhan maalivahdin. Purha saa järjesteltyä 60. minuutilla vaarallisen tilanteen, jonka seurauksena kotijoukkue saa maalitilinsä auki. Viimeiset viisitoista minuuttia mennään ilman maaleja. Iitin Pallo saalistaa Inkeroisista kolme sarjapistettä ja jatkaa tasaisen kärjen mukana. Vierasjoukkueen parhaana palkittiin ansaitusti Joakim Lindberg.

Iitin Pallolla on jäljellä runkosarjaa enään yksi ottelu. Viimeinen ottelu pelataan perjantaina 9.9 Ravilinnan nurmikentällä. Vastaan asettuu MyPan reservijoukkue. Lopulliset sarjasijoitukset selviävät syyskuun loppupuolella ottelu siirtojen takia.