Iitin Pallolle kärkipään ottelusta tasapeli

17.08.2022

Iitin Pallon kauden kymmenes jalkapallon 6-divisioonan ottelu pelattiin perjantaina 12.8. Ravilinnan nurmella, kun Iitin Pallon vieraaksi saapui KyPa Kotkasta. Kotijoukkue lähti otteluun 14 pelaajan voimin.

Ottelu KyPaa vastaan alkoi varovaisissa merkeissä. Molemmat joukkueet yrittivät päästä maalipaikoille ahnaasti, mutta tuloksetta. Ottelu eteni aalloille m ensimmäisen puoliajan loppuhetkille asti, kunnes KyPan pelaajan veto pääsi yllättämään Iitin Pallon maalia vartioineen Eemeli Lehtisen. Oiva veto riman alle ja peli oli vierasjoukkueelle 0-1. Samoissa lukemissa siirryttiin ottelun puoliajalle.

Toinen puoliaika alkoi KyPan vaarallisella tilanteella. KyPan keskikenttä sai pelattua pallon kotijoukkueen linjan taakse josta maalipörssin kärkimies Riihimäki pääsi yrittämään maalintekoa 10 metristä. Maalivahti Lehtinen kuitenkin pelastaa tilanteen upealla torjunnalla. Kotijoukkue saa tilanteesta selvästi voimaa omaa pelaamiseen ja aloittaa vyörytyksen kentän toisessa päässä. Iitin Pallon keskikenttä pelaa pallon laidassa nousevalla Severi Porevedelle, joka keskittää laidasta pallon suoraan maalin edessä odottavan Harri Kauppisen päähän. Pallo maaliin ja peli 1-1. Viisi minuuttia ja syntyy seuraava vaarallinen tilanne. Kauppinen laukoo pallon maalin kehikkoon, jonka jälkitilanteesta Eemeli Talja siirtää jälleen pallon maaliin. Yli satapäinen yleisö räjähtää tuulettamaan johtomaalia. Lukemat 2-1 kotijoukkueelle. Kotijoukkueen johtoasema ei kestä kuitenkaan kuin viisi minuuttia. KyPan keskikentän keskitys pomppaa kotijoukkueen puolustuksen kautta suoraan maalin eteen, josta KyPan hyökkääjä potkaisee pallon suoraan ilmasta kotijoukkueen maaliin ja lukemat ovat 2-2. Viimeinen neljännes ottelusta mentiin ilman maaleja. Kotijoukkue ei pääse ylärimaa lähemmäs maalia.

Iitin Pallolle ottelusta tasapeli ja yksi sarjapiste. Iitin Pallon kahdeksan ottelun pisteputki jatkuu. Kotijoukkueen parhaana palkittiin johtomaalin iskenyt Eemeli Talja. Iitin Pallon seuraava peli pelataan tiistaina 16.8. Karhulassa, kun vastaan asettuu KarPo. Seuraava kotiottelu on vuorossa perjantaina 26.8. kello 18:30. Vastustajaksi Kausalaan saapuu sarjakakkonen PoPo Kotkasta. Kotijoukkue kiittää paikalle saapunutta satapäistä yleisöä.