Iitin Pallolle tärkeät kolme pistettä Hartolasta

07.08.2022

Iitin Pallo matkasi kuukauden sarjatauon jälkeen kauden yhdeksänteen jalkapallon 6-divisioonan peliinsä Hartolaan Jaalan Voiman vieraaksi.

Ottelu alkoi Iitin Pallon vahvassa hallinnassa. Vierasjoukkue loi useita tilanteita kotijoukkueen päädyssä, mutta maalintekoyritykset eivät tuottaneet tulosta. Kotijoukkue sai myös omat paikkansa ensimmäisen 17. minuutin aikana, mutta vierasjoukkueen puolustus selvitti tilanteet. 22. minuutilla Severi Porevesi pääsi aivan maalin edestä kokeilemaan maalintekoa, mutta laukaus hipoi tolppaa. Ensimmäinen puoliaika mentiin ilman maaleja.

Toinen puoliaika alkoi räväkästi Iitin Pallon toimesta. Vain kaksi minuuttia oli pelattu toista puoliaikaa, kun vierasjoukkueen Tuomas Makkonen murtautui läpi Jaalan puolustuksen. Kotijoukkueen toppari oli pakotettu rikkomaan. Rikkeen seurauksena pallo vietiin pilkulle. Iitin kapteeni Tommi Taimisto asteli pallon taakse ja potkaisi pallon voimalla ohi Jaalan maalivahdin. Tästä alkoi vierasjoukkueen vahvin jakso ottelussa. Ajassa 52. minuuttia Jesse Koskinen potkaisee kulmapotkun jälkitilanteesta vieraat jo 0-2 johtoon. Tästä viisi minuuttia eteenpäin ja asialla on Tuomas Makkonen. Peli 0-3 ja vastustajan tunteet alkavat hetkittäin purkautua vierasjoukkueen pelaajia kohtaan. Täydellä kokoonpanolla operoinut kotijoukkue Jaala koittaa tappioasemassa nostaa ottelun tempoa tähtipelaaja Toni Huttunen johdolla, mutta vierasjoukkueen onneksi pallo ei löydä maaliin asti. Ottelun lisäajalla nähdään vielä yksi maali. Severi Poreveden syöttö löytää kotijoukkueen maalin edessä Tommi Taimiston, joka niittaa ottelun loppulukemiksi 0-4. Iitin Pallo nappaa tärkeät kolme sarjapisteitä ottelusta ja nousee sarjataulukossa sijalle 3. Vierasjoukkueen parhaana palkittiin ansaitusti Tommi Taimisto.

Seuraava pelit pelataan tämän viikon perjantaina 12. elokuuta kotikentällä Ravilinnassa kello 18.30 alkaen. Iitin Pallo toivottaa kaikki tervetulleeksi.