Otteluraportti: Top Team vahvempi Savonlinnan tansseissa

23.01.2023

Top Team - Kyljykset 12-2 (5-0, 4-1, 3-1)

Savonlinnan reissu ei lihottanut Kyljysten pistetiliä. Vierasjoukkueen muistissa oli ennen ottelua syksyinen kohtaaminen kotikaukalossa, jossa Top Team paineli isännän elkein 0-5 johtoon avauserässä. Sama toistui Savonlinnan pimeässä lauantai illassa.

Ensimmäinen erätauko ei tuonut ryhtiä vierasjoukkueen tekemiseen. Top Team iski synkästi kaksi maalia heti toisen erän avausminuutin aikana vierasjoukkueen heikon puolustamisen seurauksena. Kyljykset sai heikon alun jälkeen hieman paremmin pelin juonesta kiinni, mutta laadukkaat maalipaikat loistivat poissaolollaan avauskympin aikana. Maalia päästiin lopulta tuulettamaan ottelun jälkimmäisen puoliskon vaihduttua kelloon. Tuukka Aaltosen yksilösuorituksen lopputuloksena oli kaivattu avausmaali.

Ottelun seuraavaa maalia odoteltiin kolmanteen erään asti. Top Team iski taululle tylyjä lukemia erän alkupuolella Kyljysten ylihyökkäämisen ja sekoilemisen seurauksena. Ottelun viimeisen maalin sivalsi kuitenkin vierasjoukkue Kyljykset ajassa 52. minuuttia. Tekijänä hyökkääjä Heikki Laiho.

-Savonlinnan reissusta jäi käteen paljon positiivisia juttuja ja reilu 12 tunnin yhteinen kokemus joukkueena. Menomatkalla käytiin katsastamassa Sulkavan 639 metriä pitkä silta. Silta oli kyllä mainio nähtävyys. Maakunta matkailu avartaa mukavasti. Pelistä voidaan sanoa seuraavasti; Top Team oli tällä kertaa huomattavasti kovempi jengi kuin me. Ei lähdetty nöyristelemään tai jäädyttämään peliä missään vaiheessa ottelua. Välillä kolisi vähän turhaan omissa huonon kenttä tasapainon takia. Turha tänne asti on ajella, jos ei uskalla pelata. Tulostaululla 12-2 tai 6-1 tuottaa ihan saman lopputuloksen. Tappio ja 0 pistettä, analysoi ottelun positiivisin pelaaja Severi Porevesi.

Kyljyksillä on runkosarjaa jäljellä viisi ottelua, joista kotona pelataan kolmesti. Seuraava matsi Ravilinnan liikuntahallilla lauantaina 4.2. kello 18.00. Vastaan astelee TT Stars.

-Mahtavaa päästä seuraavaksi kotiyleisön eteen. Meillä on edessä kova rypistys. Kaikki on keväällä mahdollista. Toivottavasti väki löytää hallille samalla innolla kun syyskaudella, toiveikas Porevesi kertoo.