Otteluraportti: Vuoden viimeiset pisteet lähtivät Ravilinnasta Kotkaan - Kyljykset palkitsivat talkoolaisia

19.12.2022

Ennen viime perjantai ottelua Kyljykset halusivat muistaa jouluisissa merkeissä erityisesti joukkueen ulkopuolisia talkoolaisia, jotka ovat mahdollistaneet tämän kauden ottelutapahtumia 2. divisioonassa.

Titta Rämä, Susanna Haapaniemi, Jari Peltola, Sami Henttonen, Jokke Laiho, Kari Taavila ja Eemeli Lehtinen.

Mikään seura ei pyöri ilman tekijöitä. Sen varmasti jokainen seuratoimija allekirjoittaa. Erittäin hienoa on nähdä, kuinka pienessä Iitin kunnassa useampi seura on vielä erittäin aktiivinen. Mainitsemisen arvoista on myös seurojen ja muiden tahojen välinen yhteistyö nykypäivänä. Toisia auttamalla ja yhdessä tekemällä saadaan varmasti paljon enemmän aikaa, kun yksin puurtamalla.

Kyljykset kiittävät suuresti kaikkia talkoolaisia ja eri yhteistyötahoja!

Kyljykset kohtasivat perjantaina 16.12.2022 sarjakärki Kotkan Reippaan. Reipas ei jättänyt ottelussa epäselvyyttä kumpi oli perjantaina parempi. Ottelu päättyi lukemiin 7-15.

Ensimmäinen erä oli Kyljyksille vaikea, vaikka tiedossa oli mitä tuleman pitää. Taululla avauserän jälkeen lukemat 1-5. Kyljysten avausmaalin iski Nuutti Ikonen ylivoimalla. Maalilla H. Haapaniemelle kertyi 11 torjuntaa.

Toisen erän alussa kotijoukkue sai parannettua peliään. Kyljykset tappoivat heti erän alussa alivoiman, jonka jälkeen joukkue pääsi itse yrittämään ylivoimalla. Ville Ala-Outinen laukoi pallon KoRen maaliin ajassa 25.06. Seuraavat viisi minuuttia mentiin ilman maaleja. Synkkä kolme minuuttinen yllätti Kyljykset, kun ottelua oli pelattua reilu 30 minuuttia. Kotkalaiset iskivät neljästi pallon Kyljysten maaliin. Kotijoukkueen aikalisä sai hieman ryhtiä joukkueeseen, mutta ei riittävästi. Erän loppupuolella molemmat joukkueet saivat vielä kahdesti pallon toistensa pömpeliin. Erätauolle siirryttiin lukemissa 4-11.

Kolmannen erän alkupuolisko osoittautui maalittomaksi ajanjaksoksi. Erän ensimmäinen maali nähtiin vasta ajassa 51.50. Kotijoukkueen Atte Sorvo sai survottua pallon KoRen puolustuksen läpi maaliin. Kerkesi kulua ainoastaan reilu minuutti edellisestä, kun pallo seuraavan kerran KoRen maalissa. Asialla tällä kertaa Poreveden Severi. Hurlumhei kentällä jatkuu. Pallo jälleen KoRen maalissa ja peliä pelattu 53.03. Kotijoukkueen orastava kiri katkeaa kuitenkin jäähyilyyn. Kotkalaiset iskevät ylivoimalla pallon Kyljysten uuniin ajassa 55 minuuttia. Kyljykset saivat lopussa ylivoimaa, mutta palloa ei saada, kun omaan maaliin. Kotkalaiset laittoivat tylysti viimeisen parin minuutin aikana pallon kolmesti alivoimalla kotijoukkueen maaliin.

-Kotkalaiset ansaitsivat pisteet tästä ottelusta. Oltiin heikompia jalalla ja pallollisesti. Selkeästi kovin jengi, jota vastaan tällä kaudella on pelattu. Nyt hetki treenataan ja rauhoitutaan joulun viettoon. Tammikuun alussa isketään sitten seuraavan kerran pisteiden kimppuun, kommentoi KouMet Oy:n parhaana palkittu Nuutti Ikonen.

Kyljysten seuraava ottelu pelataan lauantaina 7.1.2023 Lappeenrannassa. Tammikuu kuluu muutenkin ns. vieraskiertueella. Kyljykset kohtaavat vieraissa Saipa Akatemian lisäksi SB Heinolan ja TopTeamin. Seuraavan kerran Kyljykset pääsevät irti kotisalissaan helmikuun 4. päivä, kun Ravilinnaan vastustajaksi saapuu TT Stars.