Viikkokilpailun tilanne

Motomestan loppukilpailu tarjosi hienon loppuhuipentuma kesälle

Pokaaleja tänä kesänä pääsivät nostelemaan Mauri Mikkonen & Raimo Salo!

Kyljysten golfkauden päätös

Iitin golfseura järjesti syksyn lyöntipelikisan Niskaportissa. Parhaan scratch-tuloksen pelasi Koskigolfin Santtu Eloranta, joka taisteli tuulisissa oloissa erinomaisesti 75 lyöntiä. Tasoituksellisen ( 0-15 ) sarjan voiton golfasi Muuramen golfseuran Samuli Grönfors nettotuloksella 70. Toiseksi sijoittui Porrassalmen golfin Kyösti Ollikainen samalla tuloksella. Iitin golfseuran Arto Mäkipaakkanen ja Raimo Salo olivat seuraavina tuloksella 71 lyöntiä. Toisen tasoituksellisen ( 15,1-36 ) sarjan voittaja oli Koskigolfin Matias Palm nettotuloksella 70 lyöntiä ja toinen oli Vierumäen golfseuran Ari-Pekka Tiusanen 71 lyöntiä.

Iitin Pallo-68 mestaruuskisan toinen kierros pelattiin tämän kilpailun yhteydessä. Jo ensimmäisellä kierroksella Mauri Mikkonen oli nakuttanut hyvän tuloksen 78 lyöntiä ja sama tahti jatkui Niskaportin tuulessa. Yhteistulos 158 riitti selvään voittoon ja sillä kiertopalkinto matkaan. Toiseksi sijoittui Marko Honkanen 165 lyöntiä ja kolmanneksi Raimo Salo tuloksella 166. Hyvällä tuloksella 169 lyöntiä Arto Mäkipaakkanen jätettiin tässä kahden kierroksen kisassa neljänneksi.

Kyljysten viikkokisa saatiin myös päätökseen. Kilpailu sisälsi seitsemän osakilpailua ja finaalin, jossa jaettiin kaksinkertaiset pisteet. Finaalikierros ratkaisi dramaattisesti kiertopalkinnon kohtalon. Henri Haapaniemi, joka oli johtanut kokonaiskilpailua kesän ajan ei säilyttänyt asemiaan vaan putosi toiseksi pisteen erolla; Henrin lopullinen pistemäärä 55. Voittajaksi nousi Raimo Salo finaalin kolmannella sijallaan kooten yhteispisteet 56. Huiman nousun teki myös Matias Palm, joka nousi finaalivoitollaan kokonaiskilpailun kolmanneksi pistein 51.

Seuraavina olivat Arto Mäkipaakkanen 47, Marko Honkanen 45, Elmo Lavonen 36 ja Esa Lavonen 35. Kausi oli pitkä ja vaihteleva; osakilpailuvoittajia oli kuusi ja ainoastaan Henri Haapaniemi ylsi kahteen voittoon. Osakilpailut pelattiin erilaisin pelimuodoin, mikä mahdollisti eri pelaajien menestymisen ja pisteiden hajaantumisen. Iitin Pallo-68 ry:n tavoitteena on jatkossakin tukea monia palloilulajeja ja golf on yksi niistä.

Kyljykset kiittävät kaikkia viikkokisan yhteistyökumppaneita!

Viikkokisan lopputulokset:

MotoMesta loppukilpailu tulokset:

Arvolistan sponsoroiman viikkokisan voittoon pelasi Mauri Mikkonen!

Seitsemännessä viikkokilpailussa voittoon oikeutti 78 lyöntiä!

Arvolistan osakilpailussa kilpailumuotona oli tasoitukseton lyöntipeli. Viikkokisan runkosarja on nyt pelattu. Jokaisen kilpailijan kuusi parasta osakilpailua huomioidaan lopulliseen kokonaistilanteeseen. LA 4.9 järjestettävässä finaalissa on jaossa vielä kaksinkertaiset pisteet.

Iitin Pallo-68 seuran mestaruuskilpailuissa Mauri Mikkonen pitää kärkeä kahden lyönnin turvin seuraavaan.

Arvontapalkinnot Kyljysten järjestämässä golf -viikkokisassa nappasivat Teemu Laiho & Saku Kapanen. Arvontapalkinnot tuottaa Brodeeshop!

Jos et vielä ole ilmottautunut LA 4.9. kisoihin niin vielä ehdit. Ilmottautumisen ohjeet löydät Iitti Golfin sivuilta.

Lauantaina palkinnot jaetaan Motomestassa! (Kymentie 538, 47400 Kausala)

Jaossa: viikkokisa, seuran mestaruus, erikoiskilpailut ja arvontapalkinnot!

Nähdään lauantaina!

ARVOLISTA SCR TULOKSET

Kokonaistilanne 7. osakilpailun jälkeen

KausKis OY - Viikkokisassa kenttä pelattiin toistamiseen ihannetulokseen

Henri Haapaniemi nappasi 6. Viikkokilpailun voiton hurjalla 42PB tuloksella!

Arvontapalkinnon Kyljysten järjestämässä golf -viikkokisassa nappasi Marko Honkanen! Arvontapalkinnot tuottaa BrodeeShop!

Viikkokisassa on nyt pelattu kuusi osakilpailua. Kyljysten järjestämä kisasarja huipentuu 4.9, kun Kyljykset järjestävät finaalitapahtuman yhteistyössä Iitti Golfin kanssa.

Finaalitapahtuman yhteydessä pelataan myös avoin kilpailu, johon kaikki ovat tervetulleita.

Nähdään lauantaina 4.9!

6. Osakilpailun tulokset

Kokonaistilanne 6. kisan jälkeen

Matkakeidas Kausalan viikkokilpailussa Matias Palm kesytti Niskaportin koviten!

Matkakeidas Kausalan sponsoroiman viikkokisan nappasi nimiinsä Matias Palm!

Viidennessä viikkokilpailussa voittoon oikeutti nettotulos 68.

Arvontapalkinnot Kyljysten järjestämässä golf -viikkokisassa nappasivat Raimo Salo & Joonas Leppänen.

Viikkokisassa on nyt pelattu viisi osakilpailua. Kyljysten järjestämä kisasarja jatkuu 4.9 asti, jolloin Kyljykset järjestävät finaalitapahtuman yhteistyössä Iitin Golfseuran kanssa. Vielä ehtii mukaan yksittäisiin osakilpailuihin, jossa jaossa hyvät palkinnot. Finaalitapahtuman yhteydessä pelataan myös avoinkilpailu, johon kaikki ovat tervetulleita.

Osoitteesta www.iitinpallo68.com/golf/ pääset katsomaan kilpailuinfon, osakilpailutulokset ja kokonaiskilpailun tilanteen.

Loppukauden viikkokisaoikeuden voi ostaa itselleen 20 euron hintaan. Ja mikäli kokonaiskilpailu ei innosta, niin edelleen on mahdollista lähteä jahtaamaan mittavia palkintoja viikkokisa kerrallaan. Jokaisen viikkokilpailun voittajalle on luvassa 100 euron arvoinen pääpalkinto, eikä sijat 2.-4. jää myöskään tyhjin käsin.

Nähdään Niskaportissa!

5. Osakilpailun tulokset

Sarjataulukko 5. kisan jälkeen

Iitin Isännöinnin osakilpailussa kenttä pelattiin ihannetulokseen

Iitin Isännöinti Oy:n osakilpailun ykkösijan nappasi Saku Kapanen tuloksella 44 bogeypistettä. Lyöntipelinä tulos oli huikea 72 lyöntiä ilman tasoituksia, joka on Iitin golfkentän ihannetulos!

Arvontapalkinnot Kyljysten järjestämässä golf -viikkokisassa nappasivat Marko Honkanen & Niki Koskinen.

Viikkokisassa on nyt pelattu neljä osakilpailua. Kyljysten järjestämä kisasarja jatkuu 4.9 asti, jolloin Kyljykset järjestävät finaalitapahtuman yhteistyössä Iitin Golfseuran kanssa. Vielä ehtii mukaan yksittäisiin osakilpailuihin, jossa jaossa hyvät palkinnot. Finaalitapahtuman yhteydessä pelataan myös avoinkilpailu, johon kaikki ovat tervetulleita.

Kulman Elintarvike -viikkokilpailussa tasaisia tuloksia

Kokonaistilanne

Kulman Elintarvikkeen isännöimän osakilpailun ykkösijan nappasi itselleen Raimo Salo nettotuloksella 71. Kilpailun muita kärkisijoja jaettiin slopetasoitusten perusteella.

Arvontapalkinnot Kyljysten kolmannessa golf -viikkokisassa nappasivat itselleen Arto Roimola & Kalle Linnala.

Kokonaiskilpailussa on pelattu nyt kolme osakilpailua. Kirjoitushetkellä jäljellä on vielä neljä itsenäistä viikkokilpailua sekä Kyljysten golfkauden päättävä finaalitapahtuma Iitin Niskaportissa 4.9. Tasaisen tulostason myötä kokonaiskilpailun voitto on edelleen auki, joten vielä kerkeää lähteä mukaan kisaamaan!

Auto Vode Oy:n osakilpailussa nähtiin huimia tuloksia.

KOKONAISTILANNE 2/7 OSAKILPAILUN JÄLKEEN

Auto Vode Oy:n Viikkokilpailun tulokset

Auto Vode Oy:n kilpailun voittoon kaahasi Henri Haapaniemi nettotuloksella 66. Kilpailumuotona osakilpailussa oli tasoituksellinen lyöntipeli.

Arvontapalkinnot Auto Vode Oy:n osakilpailussa nappasivat Matias Palm & Petri Kuitikka.

Kokonaiskilpailu on myös vielä täysin auki. Vielä kerkeää lähteä mukaan kisailemaan ja testaamaan omaa kisakuntoa. Jos kokonaiskilpailu ei kiinosta niin mahdolllisuus on myös osallistua ainoastaan yhteen osakilpailuun, jossa jaossa voittajalle on aina 100 euron arvoinen pääpalkinto!

Seuraava osakilpailu (Kulman Elintarvike) on startannut. Pelimuotona tasoituksellinen lyöntipeli punaiselta teeltä sekä miehille, että naisille. Punainen tee tuo mukavaa vaihtelua pelaamiseen. Lähde testaamaan miten oma peli kulkee punasilta.

Kenttä on tällä hetkellä hyvässä kunnossa!